Joop Party – 2 jaar

JOOP Duinvoetweg, 12, Schoorl

Joop Party 2 jaar Joop Schoorl geeft zaterdag 7 oktober 2023 een feest, omdat we 2 jaar bestaan. Let's go Party ツ Er is lekker eten, DJ, live muziek en tapbier van Stoked.  Op zaterdag 7 oktober 2023 vieren we dat Joop deze zomer alweer 2 jaar bestaat! Op 1 juni 2021 opende wij voor het eerst onze deuren onderaan het klimduin in Schoorl. In deze 28 maanden hebben we zoveel enthousiaste, leuke en vaste gasten ontmoet. Zonder ons team was dit niet gelukt. We willen dit graag samen met jullie vieren na de zomer.   De mannen van STOKED zijn net als wij gek van surfen, mountainbiken, snowboarden etc. Zij verzorgen deze avond een tap en 2 soorten bier. STOKED wordt gebrouwen in Bergen-NH. Tijdschema: Tussen 18:00 en 20:00 kan je bij ons eten. Ondertussen draait PJ lekkere muziek en om 21:30 verplaatsen we naar binnen en speelt Soakywet live. PJ komt weer draaien! Live muziek 21:30 Soakywet is a whole new surfing experience. Surfy melodieën met exotische Soca en lounging invloeden. Heldere basslijnen, dynamische drums en sprankelende gitaar geluiden creëren samen die heerlijke sound van de waving 60s, met een exotisch tintje! Video Wij hebben er zin in. Vertel jij het door, dan zien we elkaar hopelijk zaterdag 7 oktober. JOOP // Coffee & Smiles Duinvoetweg 12 1871 EA Schoorl info@joop-schoorl.nl |072-5091411

Social Ride oktober

JOOP Duinvoetweg, 12, Schoorl

Beer & Burgers @ Joop Wij organiseren elke maand een Social Ride op de vrijdagavond bij Joop in Schoorl. Deze maand vindt die plaats op vrijdag 13 oktober 2023. Wil je meefietsen? Geef je dan nu op! Deze editie kan je samen met je kinderen meedoen. We hebben een gewone een MTB groep, maar dus ook 1 groep onder leiding van James van MTB-Schoorl. Kinderen vanaf 8 jaar met ervaring kunnen aanhaken. Naast de MTB groepen neemt Floor van fietsenwinkel Schoorl jullie mee op de gravelbike. Hij heeft een gravelroute gemaakt van ± 40 km. Zorg voor verlichting, het wordt alweer vroeg donker! Praktische informatie Start 18:15 – 18:30 verzamelen onderaan het klimduin Einde 19:30 – 20:00 terugkomst & serveren we burgers Kosten: € 21,50 p.p. (hiervoor serveren een vegan burger of een biologische runderburger met voldoende friet & *fietsbiertje naar keuze) *voor de kinderen natuurlijk een frisje naar keuze. Opgeven kan via info@joop-schoorl.nl, via social media of aan de bar. Ervaring, eigen spullen en helm is verplicht. Meld je uiterlijk woensdag 11 oktober aan i.v.m. het bestellen van de burgers. Heb je geen fiets? Dan kan je deze huren bij Fietsenwinkel Schoorl, geef wel even aan dat het voor onze social ride is. Dan weet Floor dat de fiets ’s avonds nog terugkomt, grote kans dat hij zelf ook meefietst.. 

€21,50

Barista workshop (basis)

JOOP Duinvoetweg, 12, Schoorl

Barista Workshop bij Joop Wij hebben zo'n mooi vak! En veel mensen hebben geen idee hoe complex het is om de perfecte espresso of cappuccino te maken. Wij vinden het heel leuk om deze passie en kennis te delen met onze gasten. Doe je mee met onze Barista workshop? We verzorgen een Barista workshop bij Joop in Schoorl. Heb jij altijd al eens de basis uitgelegd willen krijgen? Of loop je thuis tegen problemen aan met je espressomachine? Deze avond nemen we alle basistechnieken door en zullen we uitleggen wat er allemaal voor nodig is om een perfecte espresso of cappuccino te maken. Een grote kans dat je de avond eindigt met een hartje in je koffie.. Programma Barista workshop 19:00 | we starten de avond met een drankje en hapje tijdens de eerste theorie uitleg. 19:30 | gaan we in groepjes van max. 3 de praktijk uitleggen, terwijl de andere 3 de theorie doornemen. 20:00 | ruilen we de twee groepjes om en begeleiden we de volgende groep op de machine. 20:30 | kunnen degene die nog een 2e rondje willen oefenen aan de slag met de machine. 21:30 | sluiten we af met een hapje en drankje om nog even na te praten wat er die avond allemaal voorbij is gekomen. Het is best intensief en er komt veel informatie op je af zodoende dat we ook in kleine groepjes werken. 22:00 | einde van deze avond. Kosten van de Barista workshop zijn € 85,- p.p. (incl. training, gebruik apparatuur, verse koffiebonen, biologische melk of havermelk, drankjes en *snacks gedurende de avond) met een minimum van 4 personen en een maximum van 6 personen.  * snacks zijn vegetarisch, mochten er andere dieetwensen zijn horen we dit graag vooraf.  Wil je een workshop cadeau geven? Eentje organiseren voor je bedrijf als teamuitje of een eigen groepje? Informeer naar de mogelijkheden o.v.v. Barista Workshop op maat.

€85,00