Loading Events

« All Events

Social Ride Mei

mei 13 @ 15:00 - 19:00 UTC+1

€25,00
SOCIAL RIDE Joop

Coffee, Beer & Burgers @ Joop

Wij organiseren elke maand een Social Ride op de vrijdagavond bij Joop in Schoorl. Deze editie doen we het op zaterdag 13 mei 2023 in samenwerking met onze koffiebrander Il Magistrale. Op deze manier kunnen mensen uit het hele land aanhaken met onze “Coffee Ride”.

We verzamelen om 14.00 uur met een bakkie koffie bij Joop, fietsen daarna met zijn allen rondje parcours Schoorl en sluiten weer af met een fietsbiertje op het terras. *Voor de liefhebbers serveren we rond 17.00 uur verse vegan of runderburgers van de grill.

Fietsen Joop Schoorl

Wil je meefietsen? Geef je dan op!

Nadat we een maand open waren organiseerde we de eerste Social Ride. Door de grote opkomst en de enthousiaste reacties zijn we het blijven organiseren. Er heerst een leuke en laagdrempelige sfeer. Inmiddels 1,5 jaar later bestaat 80% van onze gasten uit vaste bezoekers en hiervan zijn er velen (fanatieke) fietsers. Hoe leuk is het dan als je met elkaar op pad kan om daarna af te sluiten met een biertje en burger aan lange tafels binnen of op ons terras?

Deze editie hebben we in principe alleen een mountainbike groep. Mocht jij het leuk vinden om een groep wielrenners op pad te nemen en zelf een route te maken? Geef ons dan een seintje! 

 

Coffee Ride JoopPraktische informatie

14:00 verzamelen bij Joop voor koffie
15:00 vertrek rondje parcours
16:00 / 17:00 terugkomst bij Joop (afhankelijk of je 1 of 2 rondjes doet)
Bij terugkomst serveren we een biertje & evt burgers
Einde is wanneer de gezelligheid stopt…

Kosten*:
€  9,50, p.p. (koffie & biertje)
€ 25,00 p.p. (koffie, fietsbiertje & burger, friet)
* natuurlijk kan je een extra koffie, biertje of onze verse appeltaart bestellen.

Opgeven kan via info@joop-schoorl.nl, vermeld hierbij het aantal deelnemers en of je mee wilt eten? Als dit het geval is; horen we graag of je de vegan of runderburger wilt?

Ervaring, eigen spullen en helm is verplicht. Meld je uiterlijk woensdag 10 mei aan i.v.m. het bestellen van de burgers. Heb je geen fiets? Dan kan je deze huren bij Fietsenwinkel Schoorl, geef wel even aan dat het voor onze “Coffee Ride is”. Dan weet Floor dat de fiets ’s avonds nog terugkomt voor 18.00 uur. Heb je verder nog vragen? Mail of bel ons op. 

Details

Date:
mei 13
Time:
15:00 - 19:00 UTC+1
Cost:
€25,00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , , , ,

Venue

JOOP
Duinvoetweg, 12
Schoorl, 1871 EA Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Organizers

JOOP Schoorl
Il Magistrale Cycling Coffee