Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Social Ride September

september 8 @ 18:30 - 21:30 UTC+1

€21,50
JOOP SOCIAL RIDE SEPTEMBER

Beer & Burgers @ Joop

Wij organiseren elke maand een Social Ride op de vrijdagavond bij Joop in Schoorl. Deze maand vindt die plaats op vrijdag 8 september 2023. Wil je een keer meefietsen? Geef je dan nu op!

Beer & Burger Joop

Nadat we 1 maand open waren organiseerde we een Social Ride. Door de grote opkomst en de enthousiaste reacties zijn we het blijven organiseren. Er heerst een leuke en laagdrempelige sfeer. Inmiddels 1,5 jaar later bestaan veel van onze gasten uit vaste bezoekers en hiervan zijn er velen (fanatieke) fietsers. Hoe leuk is het dan als je met elkaar op pad kan om daarna af te sluiten met een burger en biertje aan lange tafels of op ons terras?

Deze editie hebben we sowieso een mountainbike groep. Mocht jij het leuk vinden om een groep wielrenners op pad te nemen en zelf een route te maken? Geef ons dan een seintje! 

Praktische informatie

Start 18:15 – 18:30 verzamelen onderaan het klimduin
Einde 19:30 – 20:00 terugkomst & serveren we burgers
Kosten: € 21,50 p.p. (hiervoor serveren vegan burgers of een biologische runderburger met voldoende friet & fietsbiertje naar keuze)

Opgeven kan via info@joop-schoorl.nl, via social media of aan de bar.

Ervaring, eigen spullen en helm is verplicht. Meld je uiterlijk woensdag 6 september aan i.v.m. het bestellen van de burgers. Heb je geen fiets? Dan kan je deze huren bij Fietsenwinkel Schoorl, geef wel even aan dat het voor onze social ride is. Dan weet Floor dat de fiets ’s avonds nog terugkomt, grote kans dat hij zelf ook meefietst.. 

Details

Date:
september 8
Time:
18:30 - 21:30 UTC+1
Cost:
€21,50
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Venue

JOOP
Duinvoetweg, 12
Schoorl, 1871 EA Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

JOOP Schoorl
Email:
info@joop-schoorl.nl
View Organizer Website