About

Joop

Coffee & Smiles

De eigenaren, Jolijn & Peter, kennen elkaar al heel wat jaren van het strand. Ze zijn gepassioneerd over goede koffie gemaakt door Barista’s en bijzonder, kwalitatief eten. Daarnaast houden ze van een relaxte sfeer én van fietsen. Om die reden zijn ze 1 juni 2021 een coffeebar & lunchcafé gestart, onderaan het klimduin in Schoorl.

Er heerst bij Joop een laagdrempelige sfeer, maar met een hoge kwaliteit wat betreft de producten en de gastvrije bediening. Ze hebben een enthousiast team die alles doet om het jullie naar het zin te maken. 

Vers gebrande cycling koffie van Il Magistrale, ruime sappenbar met smoothies en zelfgemaakte Lemonades. Het keukenteam bakt iedere dag alle appeltaarten, cakes en koeken vers. Het ontbijt en de lunch bestaat o.a. uit stoere gerechten die allemaal door henzelf worden gemaakt met een professioneel keukenteam. 

Ze serveren dan ook de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan de dag ook afsluiten met een snack bij de borrel. Ze serveren een Hertog Jan, maar ook diverse (fiets) speciaal biertjes en de biologische vegan wijnen kopen ze in bij wijnwinkel Pop4Wine in Schoorl.

Het enthousiaste team bestaat uit betrokken vak-mensen die met veel plezier samenwerken. Daarnaast vinden de meeste het buitenspelen net zo leuk als de eigenaren zelf en de andere worden langzaam steeds een beetje meer warm gemaakt voor het fietsen. Teamspirit is duidelijk aanwezig bij het team van Joop.  

Volg ons via Instagram voor de laatste updates: @joop_schoorl

 

Go ride your bike & drink a coffee at Joop..

Contact
Joop // Schoorl
Duinvoetweg 12
1871 EA Schoorl
www.joop-schoorl.nl
info@joop-schoorl.nl | 072-50914

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *