About

Joop

Coffee & Smiles

De eigenaren, Jolijn & Peter, kennen elkaar al 15 jaar van het strand. Ze zijn gepassioneerd over goede koffie gemaakt door Barista’s en bijzonder, kwalitatief eten. Daarnaast houden ze van een relaxte sfeer én van fietsen. Om die reden zijn ze 1 juni 2021 een coffeebar & lunchcafé gestart, onderaan het klimduin in Schoorl.

Er heerst een laagdrempelige sfeer met vers gebrande koffie, verschillende verse sappen, smoothies en Lemonades. Het keukenteam bakt iedere dag alle appeltaarten, cakes en koeken vers. Bij Joop serveren ze de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan ook de dag afsluiten met een snack bij de borrel. Ze serveren een Hertog Jan, maar ook bijzondere (fiets) speciaal biertjes en de biologische vegan wijnen kopen ze in bij wijnwinkel Pop4Wine in Schoorl.

Het toffe team bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen die met veel plezier samenwerken. Daarnaast vinden de meeste het buitenspelen net zo leuk als de eigenaren zelf en de andere worden langzaam steeds een beetje meer warm gemaakt voor het fietsen.  

Volg ons via Instagram voor de laatste updates: @joop_schoorl

Go ride your bike & drink a coffee at Joop..

Contact
Joop // Schoorl
Duinvoetweg 12
1871 EA Schoorl
www.joop-schoorl.nl
info@joop-schoorl.nl | 072-50914

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *